Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (1.del)

Da se predstavim. Ime mi je Claudy666, stara sem 12 let in po novem poslušam METAL. Metal, to je zlobna glasba, pa tudi skupine kot HIM, Marilyn Manson, Limp Bizkit in Korn. Pevci teh skupin so vsi čisto bledi in tetovirani. To pomeni, da so pravi satanisti in zares zlobni. To glasbo poslušam, ker sem tudi sama evil. To se vidi po tem, da si pri H&M vedno kupujem črne cunje z čipkami pa to, ker to je “gothic” in trenutno zelo v trendu.

Kupila sem si tudi pas z špicami. Ta je iz roza plastike, z malimi srebrnimi špičastimi stvarcami gor, ker tako izgleda še bolj evil. Moji mami to sicer ni všeč, da izgledam tako satanistično, ampak kaj moja mama misli, je meni vseeno. Pred dvema dnevoma sem začela kadit, ker pevec od HIM tudi kadi. Mislim, da so ljudje, ki kadijo še veliko bolj evil, kot navadni ljudje. Ko me vidijo stare babice, se vedno prestrašijo, ker si namažem obraz čisto belo, ustnice pa črno. Včasih si pobarvam črno še oči, tako izgleda še huje. Lase sem si pobarvala na rdeče, ker črno mi mama ne dovoli. Vem, da je to zelo uncool, da si pustim prepovedat. Ampak mama pravi, da drugače ne dobim več žepnine in potem si ne bi mogla kupit tudi nič drugega več in to bi bilo hudo.

Menim, da sem pravi satanist. V Bravo piše, da so vsi ljudje, ki se oblačijo kot jaz, pravi satanisti. Okrog vratu sem si obesila narobe obrnjen križ, ki sem si ga naredila sama iz pravega križa, ki je bil enkrat kot dodatek v Bravo Girl. Na prstu imam prstan z mrtvaško glavo, ki sem ga kupila na sejmu. Zvečer vedno ženem svojega psa na sprehod v gozd in tam prižgem sveče, ko se stemni. Sveče zvabijo mrtve iz njihovih grobov in počastijo Satana. Včasih tudi govorim z Satanom ali z mrtvimi. Izmislila sem si tudi svoj lasten ritual, ki me spremeni v pravega vampirja. Če me ljudje vprašajo, kaj poslušam, vedno rečem, da poslušam Black Metal, ker ta zveni tako cool in zares verjamem, da je to kar poslušam pravi Black Metal. Mislim, da se Black Metal izgovori blekmetl. Danes sem bila prvič zvečer sama zunaj. Moja mama pravi, da lahko pri mojih letih ostanem zunaj samo do 7ih zvečer, ampak vseeno me ni bilo do 9ih. Seveda sem kot prvo iskala lokal, kjer so vsi ljudje kot jaz. Res sem enega tudi našla. Tam so bili vsi črno oblečeni in skoraj vsi so imeli črne lase. Ampak vsi so bili veliko starejši kot jaz in so me čudno gledali, ko sem prišla skozi vrata. Potem me je en tip vprašal, kaj poslušam in jaz sem rekla da Black Metal. Tip se je zasmejal in mi nekaj pripovedoval o svojih najljubših bandih. Mislim, da so se imenovali Immortal in Dark Throne in Venom, pa še cel kup drugih imen, ki si jih nisem mogla zapomnit. Tip je tudi bil pravi satanist. Nosil je majico z žensko pa mrtvaško glavo in svečami gor, zgoraj pa je pisalo Siebenbürgen. Zadaj so bili tipi z našminkanimi obrazi. Rekel je, da se šminka imenuje corpsepaint. Mislim, da se bom tudi sama enkrat tako namazala za v šolo. Se bodo učitelji gotovo prestrašili.

Tip je rekel, da Black Metal ni za majhne otroke, kot sem jaz, ampak menim, da nisem več otrok, ker lahko od letos celo sedim spredaj v avtu. Otroci morajo sedeti zadaj v otroškem sedežu. Potem me je en drug tip vprašal, če vem kaj je to pozer. Mislim, da je bil tip prijatelj onega tipa z žensko na majici. Rekal sem, da seveda vem kaj je pozer, čeprav v resnici nisem vedela. Potem sta se začela tipa smejati in me vprašala, če sem jaz pozer. Rekla sem, da ja, ker mislim, da je pozer nekaj zelo zlobnega. Potem sta se tipa še bolj smejala in povedala vsem v lokalu kaj sem rekla in naenkrat je cel lokal buljil vame in vsi so se smejali . Mislim, da je bil vic, kar sta tipa povedala ostalim in zato sem se tudi jaz smejala. Potem sem si naročila pivo, ker so tudi vsi ostali pili pivo. Pivo je imelo grozen okus, čisto grenko in sploh ne tako dobro, kot so vsi zmeraj pravili, ampak izpila sem ga vseeno, ker satanist vse prenese. Po tem sem se počutila nekam smešno. Vrtelo se mi je in govorila sem čudne stvari in tipi so se mi vsi smejali.

Na koncu so mi tipi rekli, naj spet pridem nazaj, ko bom svojemu hrčku odgriznila glavo. To bom tudi napravila, ker sem pravi satanist.


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.