Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (2.del)

Halo moji temačni prijatelji, spet jaz!

Tokrat vam bom povedala, kako se je zgodba nadaljevala. Kot se morda še spomnite, sem vam v prejšnjem delu povedala, da sem bila v tem zlobnem lokalu, kjer mi je ta tip rekel, naj svojemu hrčku odgriznem glavo.

Doma sem šla najprej v svojo sobo. Svojo sobo sem pred dvema tednoma, ko sem začela poslušat Black Metal, kar lepo preuredila. Povsod imam postre od HIM in Korn in drugih zlobnih bandov. Celo Eminem visi na moji steni, čeprav sploh ni metal, ampak Hip Hop ali kako se temu že reče. Ampak tip je vseeno evil, ker ima na odru vedno motorno žago v roki in se vsa Amerika razburja, ker je tako evil. Na mizo sem postavila sveče, ki so ostale od božiča. Ampak božič mi ni več všeč, ker to je krščansko, in vse kar je krščansko ni cool. Iz kartona sem naredila narobe obrnjen križ, gor z flumastrom narisala pentagram in gor prilepila mrtvaško glavo iz gumija. To imam tudi z sejma. Ta narobe obrnjen križ zdaj visi nad mojo posteljo. Moja mama je seveda grozno težila, ko je to videla. Temu pravi blasfemija in da ljubi bog to ne vidi rad. Malce me je bilo potem že sram, ampak sem ponosna na to, da sem evil in da moja mama to tudi ve. V tej sobi stoji tudi kletka z hrčkom. Razmišljala sem o tem, kaj je rekel tip v lokalu.

Potem sem prižgala vse sveče v sobi in vzela hrčka iz kletke. Mislim, da je hrček opazil, da mu nameravam nekaj naredit, ker se mi je od strahu pokakal na roko. Ampak sem si jo hitro obrisala. Potem sem razmišljala, če je bolje da hrčka prej ubijem, preden mu odgriznem glavo. Ampak mislim, da je tip hotel, da živemu odgriznem glavo. Bila sem grozno vznemirjena in moje srce je utripalo kot noro. Potem sem tesno zaprla oči in vtaknila hrčkovo glavo v usta. To je kiclalo, ker ima hrček povsod dlake, in skoraj bi kihnila. Ravno ko sem hotela ugrizniti, ker je hrček tako močno brcal, je moja mama prišla skozi vrata. Prestrašila se je in začela kričati. Ravno sem hotela reči, da se samo igram z Štupsijem, tako je namreč ime hrčku, ko sem mu v šoku zares odgriznila glavo. Kar tako. Moja usta so bila polna krvi in imela je grozen okus. Dlaka je pikala kot hudič in začela sem kričat. Moja mama je norela kot divja. Poklicala je pomoč, ker nisem več nehala kričati in nato začela še bruhati. Celo sobo sem pobruha, svojo obleko in vse.

In na sredi vsega je ležal mrtev hrček in delčki njegove glave. Grozno sem se tresla in bilo me je sram, mama pa mi je eno prisolila. Potem so prišli reševalci in vprašali kaj se dogaja. Reševalca sta imela oba dolge črne lase. Ko sta videla mojo sobo z posterji, svečami in narobe obrnjenim križem, sta se začela smejat in nista več nehala. Potem sta me naložila na nosila in me odnesla v reševalni avto. Ko smo se peljali v bolnico, sta vprašala mojo mamo, če sem v kakšni sekti. Moja mama je rekla da že dva tedna poslušam Black Metal, ker sem ji tako sama rekla. Potem je še rekla, da sem satanistka in da sem na to zelo ponosna. Pa sta se začela reševalca spet smejat in menila, da je to samo puberteta, da pravi Black Metal ni nič za otroke in da sem itak samo trendy black metal pupa. To se mi je zdelo nesramno, ker menim, da sem pravi satanist in nasploh. Potem smo bili že v bolnici in tam je doktor rekel, da imam verjetno zastrupitev, ker sem požrla vso hrčkovo kri in to. Tri dni so me obdržali tam, v bolnici. Potem sem lahko spet šla domov. V moje opravičilo je mama napisala, da sem imela zastrupitev z hrčkovo krvjo. To se mi zdi zelo evil.

Do naslednjič,
vaša Claudy 666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.