Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (3.del)

In spet vas pozdravljam, moja bitja noči!

Kot veste sem imela zadnjič to zastrupitev z hrčkovo krvjo. Ampak zdaj mi gre spet boljše. Imela sem grozen prepir z svojo mamo, ker ta meni, da ves ta satanizem ni dober zame. Ampak sem ji rekla, da drugače nočem več živet, če se ne smem več oblačit v črno. Potem sem na moj zelen Nike nahrbtnik napisala z črnim flumastrom HIM, tako da je I narobe obrnjen križ. Pod tem sem narisala pentagram z štirimi šesticami. Mislim, da morajo biti pri pentagramu štiri šestice, čeprav samo tri pomenijo zver. In če je pentagram z špico navzgor to pomeni, da si satanist. Tako vsaj piše v Bravo.

Zdaj vedno nosim črna krila, ki sem jih na robu razrezala v trake, ker to sem tudi videla v nekem katalogu in je tudi gothic in čisto moderno. Spodaj imam vedno strgane najlonke, ker to izgleda full odfukano in evil. K temo vedno nosim črne čevlje z petami, da ne izgledam tako mala ali pa moje skejterske čevlje. Ti so sicer rjavi, ampak to je tudi skoraj črno. V šoli me zdaj zmeraj vsi čudno gledajo. Morda leži to na tem, da grem zdaj vsak dan v šolo z corpsepaintom ail kako se to že imenuje, ali pa zato, ker vsi vedo za mojo zastrupitev z hrčkovo krvjo. Mislim, da je vse strah pred mano in z svojim smehom hočejo to le prekriti. Da izgledam še bolj zlobno, sem si kupila zeleno pasjo ovratnico. Tam so namreč špice gor. Da izgleda še bolj evil, sem jo pobarvala črno.

Potem je bila spet sobota. V soboto lahko grem sama ven. Sicer lahko ostanem zunaj samo do 7ih, ampak to je dovolj, da lahko spet grem v tisti evil lokal, kjer so vsi, kot jaz. Oblekla sem se satanistično, si naredila corpsepaint, obesila narobe obrnjen križ okrog vratu in si pobarvala nohte črno. Tako sem nato odšla v mesto.

Mama je sicer sitnarila, ampak na to sem se že navadila. Šla sem torej spet v ta lokal. Tam so vsi buljili vame in se spet začeli smejati, ker so tako prijazni. Potem sem spet videla tipa od zadnjič. Mečkal se je z neko punco, z dolgimi črnimi lasmi in prav tako v eni čudni majici. Imela je celo narobe obrnjen križ okrog vratu. Tipu sem potrkala po ramenu. Obrnil se je in me prav grdo pogledal. Nato se je začel smejati in njegova punca še bolj. Mislim, da njegovo punco poznam. Njo sem že videla v šoli. Tipu in njegovi punci sem povedala, da sem čisto zares odgriznila hrčku glavo. Pa sta se še bolj smejala in večkrat zakričala pozer. Mislim, da se jima zdim super. Potem sem vprašala tipa, če lahko sodelujem pri njegovi sekti. Ta me je prav čudno pogledal. Nagrbančil je čelo in potem se je spet začel smejati in cel lokal se je smejal zraven. Tudi jaz sem se smejala zraven, ker sekta, to je nekaj veselega. Nato je rekel, da se mu zdi folk kot jaz smešen in da sem neumen otrok, in da me ne marajo. In nasploh, je rekla njegova punca, da ni vsak metalc satanist, in da si vse skup samo domišljam. To me je tako razjezilo, da sem se skoraj začela jokat. Roke sem trdo stisnila v pesti in z piskajočim glasom zakričala, da so lahko veseli, da jim ene ne primažem. Res je! Ker tako nesramni, ni treba da so.

Potem so se samo še bolj glasno smejali, in cel kup ljudi je stalo okrog mene. Postala sem še bolj jezna in potem sem tipu eno primazala, da je videl, da se z mano ne gre zajebavat. Kričala sem, da nima pojma o satanizmu. Tip se je spet začel smejat in kričati na pomoč. Ampak mislim, da to ni mislil resno. Dva druga tipa sta me nato potegnila iz lokala in me odpeljala do avta moje mame, ker je bila ura že 7em. Moja mama je spet grozno težila, in menila da rabim psihiatra. Ta me bo spet naredil normalno. Začela sem grozno jokat. Doma sem se zaklenila v sobo in si poskusila prerezati žile z škarjami. Žal ni delovalo. Zato pa bom ves naslednji teden hodila naokrog z kratkimi rokavi, da se bodo ja videle hude brazgotine.

Do naslednjič,
vaša Satanic Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.