Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (4.del)

Hail Satan!

Kot veste sem imela zadnjič pretep z nekim drugim satanistom, ki me je zasmehoval. Potem sem se poskušala ubit, ampak zdaj mi gre spet dobro, četudi, da je moja mama grozno težila.

Poslala me je k psihiatru. Psihiater je v bistvu psihiatrinja in se piše gospa Mošbihler. Gospa Mošbihler se zdaj enkrat vsak teden pogovarja z mano. Pomaga naj mi pri mojih problemih, pravi moja mama. Pa sploh nimam problemov, se mi zdi. Ravno nasprotno, našla sem celo prijateljico, ki je tudi satanistka. Hodi v moj razred, stara je tudi 12 let in ime ji je Milita. Manjša je kot jaz in malce debela. Danes zjutraj je tudi bila oblečena v črno in celo lase si je pobarvala na črno. Tudi ona ima takšno krilo, kot jaz in smešen top, z čipkastimi rokavi in iz oprijetega žameta, ki ji na trebuhu vleče. Meni se sicer zdi, da ne izgleda lepo, če ti ves špeh sili izpod majice, ampak nje očitno ni motilo. Bila je tudi močno našminkana. Obrvi si je čisto pobrila in si jih nato z črnim svinčnikom nanovo potegnila po celem čelu. In imela je črno senčilo na vekih, pa črno šminko in obraz čisto belo pobarvan. Med odmorom je prišla k meni in mi povedala da je čisto pravi vampir, ker ponoči ne more zaspati. Tudi ona posluša zdaj HIM in meni, da je to Gothic Metal. Gothic Metal je, ko kdo lepo poje, zadaj pa je cel kup kitar in besedila niso o Satanu, ampak o žalosti. Ampak jaz sem metalc, ti so nevarnejši in bolj evil. Vprašala sem Melito, če je ona tudi pozer. Rekla je da ja. Potem sva že dve. Med poukom sva nato obe risale narobe obrnjene križe in nage ženske z vampirskimi zobmi in slikice obesile na zid ob najini mizi. Učiteljica naju je zelo čudno gledala. Rekla je, da naj najini starši pridejo kaj na pogovor v šolo.

Po šoli sva se z Melito dobili v parku in skupaj pokadili eno Marlboro Light. Melita me je vprašala, če sem tudi še devica. Mislim, da misli na horoskopsko znamenje. Pa sem rekla, da sem žal škorpijon. Zasmejala se je in rekla, da še nikoli ni spala z moškim. Tudi jaz še nisem. Pa sva sklenili, da si bova v soboto našle moškega, ki naju bo razdevičil. Potem sem morala domov, ker je bila ura že štiri popoldan. Na poti domov sva še naskrivaj narisale narobe obrnjen križ in pentagram z štirimi šesticami na zid cerkve. Verjetno bova ustanovili lastno sekto. Tej se bo reklo Children of Satan, to pomeni da smo Satanovi otroci.

Doma je mama spet zganjala cirkus, ker je morala na razgovor z mojo učiteljico. Zato v soboto ne smem ven in morava z Melito prestavit razdevičenje na naslednjo soboto.

Zaprla sem se v sobo in jokala, ker sem bila tako jezna. Nisem več hotela biti devica. Zato sem vzela debel alkoholni flumaster in ponoči, ko je mama že spala, po vsej hiši narisala pentagrame z štirimi šesticami. Po vseh zidovih in na krožnike in povsod. Moja mama bo zjutraj že videla, da nisem več majhen otrok, z katerim se lahko vse počne.

Do naslednjič,
vaša Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.