Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (5.del)

Hail Satan Abraxas!

Moja prijateljica Melita in jaz sva končno ustanovili lastno sekto. Sekti se zdaj res reče Children of Satan in vsak dan po šoli imamo tajno srečanje v parku. Tam zmeraj kadimo, prižigamo sveče in recitiramo zarotitvene formule, ki smo si jih sami izmislili. Melita piše tudi pesmi. Danes mi je eno prebrala. Naslov je Smrt in gre tako:

Smrt
Čakam na smrt.
Smrt pride ponoči
Ko je vse temno
Le jaz sem budna

Meni je pesem lepa. Melita pravi, da gotovo znam to tudi jaz in da naj poskusim.

Danes sem Milito predstavila mami. Moja mama pravi, da imam gotovo slab vpliv na Milito in da se mora pogovoriti z njenimi starši. Ampak tega potem le ni storila. V soboto sva šli skupaj ven. Šli sva v tisti lokal, kjer so sami satanisti. Satanisti me zdaj že poznajo. Vejo celo moje ime in so veseli, ko pridem.

Z Melito sva se čisto sami usedli za mizo in si naročili dve Whiskey-Coli, ta ima boljši okus, kot pivo. Meliti se je nato grozno motilo po prvem kozarcu. Z žepnino sva si kupili škatlo Marlboro Light in kadili. Pri tem sva iskali moškega za naju. V lokalu je bila miza za namizni nogomet. Tam je stal en tip z dolgimi rjavimi lasmi in majico z kupom krvavih trupel gor. Na majici je pisalo nekaj z Corbs ali kako se že napiše. Tip se mi je zdel cool. Melita je rekla, da naj grem enostavno k njemu in ga nagovorim. Ampak bila sem zelo živčna in se celo tresla. Zato sem še prej skočila na ženski WC in si popravila corpsepaint. Pri šminkanju sem zopet srečala punco onega tipa, ki sem ga udarila. Nasmejala se mi je in me vprašala, kako da si sploh še upam iz hiše. Nisem razumela, kaj je mislila in sem šla nazaj k Meliti. Rekla je, da naj že enkrat grem k tipu. Rekla sem mu da me rajca. V Smrklji namreč piše, da moraš tako reči boyu, če hočeš kaj od njega. Rekla sem mu, da sem devica in da nočem več biti. Tip me je prav čudno pogledal in se začel glasno smejat. Potem je šel stran. čisto obupana sem šla nazaj k Meliti. Rekla je, da mi bo pokazala, kako se prav osvoji tipa. Melita je šla k drugemu dolgolasemu satanistu in mu rekla, da naj gre z njo. Ampak on ni hotel iti. Rekel ji je, da je debela. To je zelo užalostilo Melito in je takoj napisala pesem o tem. Pri vseh satanistih v lokalu sva poskusili, da bi naju razdevičili, ampak večina se nama je le smejala, drugi pa niso hoteli. Samo en star tip, ki je sedel sam na pločniku pred lokalom, je rekel, da bi naredil to za naju. Grozno sva bili veseli in sva šli z njim. Ampak, ko je rekel, da se morava sleči, naju je postalo grozno strah in sva zbežali. Melita je rekla, da je bil pedofil. Mogoče je to kak poklic ali kaj takega.

Doma sem zgodbo povedala mami. Ta je čisto prebledela in rekla, da nikoli več ne smem ven. Pa ravno naslednji teden je nek koncert in še nikoli nisem bila na pravem satanističnem koncertu.

Zato sem bila grozno užaljena in sem mami rekla, da lahko hodim z toliko pedofili kot hočem in nato sem zbežala k Meliti domov. Ampak ta je že spala. Njeni starši me niso hoteli spustiti v hišo, ker so rekli, da sem jaz kriva, da njuna hči zdaj veruje v Satana. Menim, da me nihče na tem svetu ne razume. Jezna sem letela nazaj domov in napisala pesem. Melita ima prav, tudi jaz znam. Pesem gre tako:

Z satanovo močjo
Satan vas bo vzel
Hočem biti razdevičena
Jaz sem satanov otrok
Jaz sem v satanovi moči
Črna kot noč

Do naslednjič,
vaša Vampiria Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.