Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (6.del)

Halo vi zlobni satanisti!

Jutri zvečer je tisti cool koncert. Na tem cool koncertu bo cel kup satanistov. Tudi jaz. Moja mama je rekla, da lahko grem na koncert, če ne bom počela neumnosti. Z neumnostmi misli na satanistične stvari, tako kot takrat z hrčkom. Tudi Milita gre na koncert, četudi ji starši sploh ne dovolijo. Zato je rekla mami, da bo prenočila pri meni in da se bova skupaj učili za šolo, v resnici pa gre z mano. Koncert, na katerega greva, je Black Metal Underground koncert. Underground, to je zvrst glasbe, ki jo poslušajo satanisti, pravi Melita. In ker satanisti zmeraj poslušajo Metal, to potem pomeni Underground Metal. Upam, da bodo igrali HIM na koncertu.

Za koncert sem si kupila gotično krilo v Nami. Krilo je čisto črno in kratko, z svetlečimi črnimi rožicami gor. Spodaj bom dala gor temnoroza volnene žabice z majhnimi rožicami gor, ker je to tudi gotično, pravi Melita. Potem bom imela gor še Marilyn Manson kratko majico, ker vsi satanisti vedno nosijo majice svojih najljubših satanističnih bendov in zraven še rjave skaterske čevlje. To zgleda prav evil. Ustnice si bom pobarvala črno in oči tudi. Posebej za koncert sem si črno tonirala lase, čeprav to moji mami sploh ni všeč. Ampak sploh ni kričala zaradi tega. Samo ljubeznivo se je smejala. Verjetno jo je veselilo, da zdaj izgledam tako odrasla in lepa in evil z novo barvo las. Žal barva ni dobro prejela, ker so bili prej lasje vedno rdeči. Zato so sedaj lasje na svetlobi temno zeleni, v senci pa sivi. Ampak tako izgleda še bolj cool. Melita pravi, da si pravi Gothi pogosto barvajo sive pramene v lase, da izgledajo še bolj stari in mrtvi. Tudi jaz zdaj gotovo izgledam starejša in bolj mrtva. Melita bo za koncert zopet oblekla isto, kot nosi vsak dan v šolo. Njeni starši namreč nimajo veliko denarja, ker je njen oče invalid. Zato ima samo eno krilo in majico, ki ju nikoli ne opere, da se lepa črna barva ne bi sprala. Zato pa je njen outfit zmeraj od prave gothic firme iz Nemčije, in ga zmeraj naroči extra. Verjetno si bo Melita zopet narisala cel kup vzorcev okrog oči in dala belo barvo na obraz, ki pa sploh ni prava šminka, ampak baby puder, ker je ta čisto bel. To mi je enkrat Melita skrivno povedala. Poleg tega me je Melita danes ponosna poklicala in povedala, da je zopet zrasla za 2 cm. Zdaj je velika že meter petinštirideset. To je zelo veliko za njena leta, se mi zdi. V bistvu tudi sploh ni tako debela, kot izgleda. Ima namreč samo 69 kg. Moj oče ima veliko več. Melita si bo gotovo zopet obula čevlje z visokimi petkami, da bo izgledala še večja. Enkrat sem jo vprašala, zakaj nikoli ne nosi hlač, pa je rekla da to ni dovolj gotično, pa da jo hlačnice vedno ribajo po stegnih. Melita tudi pravi, da v krilu izgledaš lepši. Mislim, da ima prav, ker če imaš tako lepe noge, kot Melita, jih moraš tudi pokazati. Melita si vedno ekstra naredi luknje v črne najlonke, ker so ji mrežaste nogavice predrage. Pa še prave luknje so veliko bolj satanistične, ker izgledajo bolj odfukano, ampak ne vem, kaj to pomeni in Melita tudi ne. Ampak pravi, da ljudje potem mislijo, da živiš na cesti in jemlješ droge in potem jih je strah.

Popoldan sva nato z Melito odšli v mesto in preizkusili najin cool outfit. Ljudje so naju gledali, med njimi tudi pravi satanisti, z dolgimi lasmi. Ljudje so tudi govorili o naju, predvsem starejši ljudje. Mladi ljudje so se nama večinoma prijazno nasmejali, verjetno ker se jim zdiva super in naju občudujejo, ker sva namreč črni boginji, pravi Melita. Moškim se zdiva erotični, ker sva vampirki pravi. Erotično, to je, če hočeš imeti z nekomu sex. Sex, to je ko se ženska z moškim poljublja in boža. Tudi jaz hočem enkrat imeti sex. Z tem outfitom se greva jutri razdevičit na koncert. To je pomembno, če hočeš biti evil.

V imenu satana,
Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.