Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (7.del)

Halo vi pravi Black Metalci!

Ob petih zvečer naju je mama z Melito odpeljala na koncert. Veliko satanistov je stalo zunaj, kadilo, pilo pivo in se pogovarjalo. Vsi so nosili majice od bandov, ki jih nisem poznala in Melita tudi ne. Bili sva zelo vznemirjeni, ko sva stopili iz avta in šli z mamo mimo satanistov. Satanisti so nas gledali z strahospoštovanjem in se nam smejali, ker so tako prijazni. Šli smo k blagajni. Za blagajno je tudi sedel satanist, ki nas je gledal z strahospoštovanjem. Moja mama je zahtevala dve karti za otroke in eno za odrasle. Satanist se je začel smejati, ker je tako prijazen in mami dal tri karte za odrasle, ker z svojimi črnimi lasmi izgledam tako odraslo in rekel da je po 9 uri baby prepoved. S tem je verjetno mislil, da na koncertu ne smeš dobiti otroka. Moja mama ga je grdo pogledala, ker ni razumela vica in naju prijela za roko in šla z nama v dvorano.

Hala ni bila posebej velika in satanisti so sedeli na tleh ali stali naokoli in vsi so kadili, eni so stali pred odrom in čudno migali z svojimi lasmi. To je verjetno kakšen ritual, ki ga še ne poznava. Na odru so satanisti igrali muziko, ampak ta sploh ni bila tako lepa, kot od HIM. Glasba je bila tako glasna, da si je moja mama zakrila ušesa, pa še pevec je kričal in spuščal čudne zvoke, ker ni znal peti. Pevec od HIM zna to veliko bolje. Z Milito sva postali žejni, pa tudi trušča nisva zdržale, zato sva hotele ven in hale. Ampak to si nisva upali povedat, ker če bi naju slišal kak satanist, da sva Black Metalki, čeprav nama je glasba preglasna in premalo lepa, gotovo ne bi razumel in bi naju žrtvoval. Zato sva šle z mamo k šanku. Mama naju je ves čas držala za roko, ker je rekla, da se nikoli ne ve, kaj znajo tako nori satanisti narediti z majhnimi punčkami. Z Melito pa veva. Punčke satanisti v ritualih z veliko krvi namreč razdevičijo. Ampak mama je neumna in ne ve, da naju to sploh ne bi motilo. Z Melito sva si pri šanku naročili pivi, ker vsi satanisti vedno pijejo pivo. Mama pa to ni dovolila in je rekla satanistu za šankom, da nama ne sme dati piva, ker imava šele 12 let. Satanist je vprašal, kaj hočemo potem piti in mama je naročila oranžado. Mislim, da je bila že lepo užaljena. Mama pač ne razume ničesar o Black Metalu. Satanist za šankom je tudi gledal mamo užaljeno in rekel, da je to koncert in ne otroški rojstni dan. Ostali satanisti, ki so stali z pivom v roki okoli šanka, so se prijazno smejali. Mama nama potem le ni naročila oranžade, ampak naju le hitro vlekla naprej za roko. Izgledala je grozno užaljena.

Nazaj v halo na srečo nismo več šle, ker je bila glasba moji mami tudi preglasna. Stale smo pred halo, kjer je še vedno nekaj satanistov sedelo pri svojih avtomobilih in na tleh. Vsi so kadili, in tudi z Melito sva hotele kadit, ampak tega mama ne bi dovolila in nasploh mama ne sme vedeti da sva evil in že kadiva. Zato sva rekle mami, da greva na WC. Na srečo je pustila, da greva sami. Skupaj sva se skrile pred ženskim WCjem in si prižgale eno Marlboro Light. Melita se je prav tresla, ker jo je bilo tako strah, da bi naju lahko odkrila moja mama. Ko sva že skoraj pokadili cigareto je k nama prišel nek satanist. Bil je grozno velik, suh, blond in z očali. Bili sva zelo vznemirjeni, ker nisva vedeli, kaj hoče od naju. Satanist nama je povedal, da je pevec od Cradle Of Filth in ti so zelo slavni, to vem celo jaz. Zato sva bili še veliko bolj vznemirjeni in Melita si je takoj dala dati avtogram. Potem me je pevec od Cradle Of Filth vprašal, če hočem z njim na WC. Še bolj sem se tresla, kot Melita in sem šla z njim na WC. […misli si…] Vprašala sem ga, če me sedaj ljubi. Rekel je, da se hoče poročiti z mano. Potem se je zasmejal in odšel, ter me pustil čisto samo stati v WCju. Bila sem zelo ponosna, ker zdaj končno nisem več devica, pa še z pevcem od Cradle Of Filth sem imela sex. Takoj sem prižgala še eno cigareto, ker v filmih tudi vedno kadijo po sexu. Melita me je čakala pred WCjem in takoj sem ji vse povedala.

Z Melito sva nato šli nazaj k moji mami, ki je še zmeraj gledala vsa užaljena v svet. Mama naju je vprašala, če sva kadili, ker naju tako dolgo ni bilo nazaj, ampak sva rekli, da so to bili drugi satanisti. Mama pa nama tega ni verjela. Nato me je vprašala, zakaj se tako neumno režim in jaz sem ji povedala, da sem vesela, ker me je razdevičil slaven pevec. Pevec sicer ni tako lušten, kot tisti od cool benda Crazy Town, ampak sem se vseeno prav zaljubila v njega. Mami sem tudi čisto easy povedala, da sem sedaj odrasla in da se bom poročila z tem pevcem. Mama je gledala še bolj užaljeno in spodnja ustnica se ji je čudno tresla, nato pa mi je pred vsemi satanisti dala zaušnico in rekla grde stvari, kot kuzla in tako mlada pa že kurba. Nato je še rekla, da so takšne neumnosti tipične za mene in da bo o tem govorila z mojo psihiatrinjo. Nato me je še bolj zmerjala in naju z Melito potisnila v avto. Dirkali smo proti domu in mama je ves čas kričala. Rekla je, da nikoli več ne smem sama kam ven. Nato je odpeljala Melito domov, ker je bila tako nasršena in se nato doma pogovorila z očetom. Oče je rekel da imam hišni pripor in k zdravniku moram tudi, ker lahko da imam kakšno bolezen. To je rekel prav čudno. Na ves glas sem jokala, ker nočem imeti kakšne bolezni. Moji starši mi vedno pokvarijo vsako veselje. Nato sem se zaprla v sobo in ugasnila vse luči in prižgala sveče, ter pred Eminem postrom molila k Satanu. Satanu sem rekla, da naj ubije moje starše, ker so tako neumni. Melita pravi, da ta ritual z Eminem posterjem vedno deluje, ker ga je tudi sama že večkrat uporabila. Tudi jaz hočem biti tako cool, kot Melita.

In Satan we trust
Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.