Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (8.del)

Halo moje črne duše!

Kot morda še veste imam hišni pripor, ker sem se na koncertu pustila razdevičiti slavnemu pevcu. Ampak ugotovila sem, da mi starši sploh ne morejo dati pravega hišnega pripora, ker moram še vedno hodit v šolo. To naju je z Melito zelo razveselilo, ker drugače se ne bi več mogli dobivati na najinih tajnih sektaških zborih, kjer skupaj kadiva in piševa poezijo. Pri našem zadnjem srečanju je imela Melita super idejo. Rekla je, da lahko sami ustanoviva Black Metal skupino in imava koncerte in nato naju bodo vsi satanisti občudovali. Mislim, da je to zelo dobra ideja, zato sva razmišljali, kako bi se jo dalo uresničit. Melita pravi, da bo igrala kitaro, ampak samo akustično. In poje tudi lahko in piše tekste. Jaz sem takoj dobila idejo za ime banda. Imenoval se bo BLACK SATAN in naš prvi CD bo imel naslov 666 Hymns to Satan in bo posvečen Satanu. Melita pravi, da bomo postali zelo slavni in prišli na vse lestvice. Jaz bom igrala bobne. Za vadbeni prostor bomo uporabili mojo sobo. čez vikend nimamo šole, zato sva se zbrali v moji sobi. Melita je prinesla svojo kitaro in pravi mikrofon in jaz sem si sama naredila boben, ker nimam denarja za prave bobne. Nato sva napisale najin prvi komad. Naslov je Black Vampire in gre tako:

Black Vampire Black Vampire of the night
You die in the light
You live in my heart
My heart is dark
Black Vampire of the night
You are Satan’s bride
You live in me
Satan’s whore I want to be

Melita k temu lepo igra kitaro in poje zraven visoko, tako kot ženske pri pravih Black Metal skupinah. Radi bi imeli še nekoga, ki bi igral keyboard, ampak poleg naju ni nobenih satanistov najinih let. Zato je rekla Melita, da bo sama igrala na flavto za Intro. Moja mama je bila prav vesela, da se končno enkrat posvečava nečemu koristnemu, ampak ona ne ve, da delava zlobno glasbo in da so vsi najini teksti posvečeni Satanu. Hitro sva imele napisanih cel kup komadov. Z kasetnikom sva vse posnele na kaseto. Nato sva naredili lep cover in narisale gor nago žensko in cel kup narobe obrnjenih križev in pentagramov z štirimi šesticami in narisali kri na nago žensko. Melita pravi, da se kaseti reče demo in da jo pošlješ glasbeni založbi, ampak jaz se nisem spomnila nobene založbe, ki dela takšno glasbo. Zato sva bili obe žalostni ampak veva, da bova z Satanovo pomočjo uspeli in naju bo občudoval ves svet. Ob 5ih je morala Melita domov in ostala sem sama v svoji sobi. Dolgo sem razmišljala. Da nama bo dal Satan moč za bend, sem izvedla ritual, ki sem si ga celo sama zamislila. Pri tem ritualu, moraš najprej trikrat zmoliti Satan je mogočen, Satan je močan, moja duša je v njegovi oblasti in nato še enkrat vse ponoviš nazaj. Nato dolgo gledaš v ogledalo in vidiš kako se ti prikaže Satan. Nato daruješ Satanu žrtev. Posebej za to sem si z iglo prebodla prst in mu darovala par kapljic svoje krvi.

Zdaj je pomirjen in to z skupino bo zagotovo delovalo. Nameravam tudi izdati knjigo z svojimi rituali, z katero bom zaslužila kupe denarja. Imenovala se bo Satanistični rituali visoke duhovnice Claudy666

Heil Satan!
Vaša Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.