Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Dnevnik mlade satanistke (9.del)

Halo moji satanistični prijatelji!

Danes se mi je zgodilo nekaj čudovitega. Po pouku sem bila z Melito v mestu, ker sva si še morali kupiti novo Frko, ker je notri HIM spešl z velikim posterjem. V trafiki, kjer vedno kupujem Frko, sem zagledala satanista, tistega, ki je slaven pevec in me je razdevičil, ter se bo poročil z mano. Stal je pred nama in kupoval tobak. Ko se je obrnil, sem postala vsa rdeča v obraz in zaklicala HEIL SATAN. Nasmehnil se je in rekel, da sem gotovo tista trendy pupa, s katero je imel sex na WCju. Rekla sem mu, da ga ljubim. Spet se je nasmehnil in rekel, da mora ujeti vlak. Ampak sem ga zaustavila, ker sem dobila dobro idejo. Rekla sem, da imava zdaj z Melito tudi svoj bend in da imava že svoj lastni demo in da rabiva nekoga, ki ga bo prodal in naju naredil slavni in on kot slaven pevec gotovo pozna koga. Še bolj se je smejal in vprašal, če imava demo z sabo. Melita ga je vsa razburjena vzela iz torbe in mu ga dala. Rekel je, da ga bo poslušal in če mu bo všeč, bo naredil kopije in jih prodajal na koncertih. Zato pa, da rabi denar, ker kasete, da so drage, ampak, da bova ves denar dobila povrnjeno dvakrat ali trikrat, ko bo vse prodal. Bili sva zelo srečni in ga vprašali, koliko denarja bo potreboval. Rekel je da bo rabil 10 tisočakov in da je to zelo ugodna ponudba. Dale sva mu 1200 sit, ker nisva imeli več denarja z sabo. Rekel je, da to ni problem in da mu lahko ostalo drugič dava. Dal mi je svojo mobi številko. Nato je odšel z najino kaseto. Z Melito sva bili zelo veseli, ker bova zdaj postali slavni. Nato sva odšli domov.

Doma sem bila čisto sama. Oči in mama sta bila še v službi. Gledala sem TV in iztrgala moj HIM poster iz revije, ter ga prilepila na vrata. Tam izgleda super, ker to je Ville Valo v življenjski velikosti. Ta je veliko večji kot jaz. Ker je tako lep, sem poster takoj poljubila. Rada bi bila njegova punca, ampak žal živi tako daleč stran. Včasih se slišijo govorice, da mu sploh niso všeč ženske, ampak samo moški. Ampak jaz tega ne verjamem. Morda bomo enkrat z našim bendom tako slavni, da bomo igrali skupaj z HIM in jaz bom razdevičila Villeta Valota, kot je tisti slaven pevec iz onega drugega banda razdevičil mene.

Medtem, ko sem tako na svoji postelji razmišljala, mi je prišla zlobna ideja, kako bi lahko poplačala svoje dolgove pri slavnem pevcu. Šla sem v sobo svojega starejšega brata, ki ima cel kup CDjev. Ampak ima samo blesave CDje in moja mama pogosto pravi, da je tudi satanist in bi mu to rada prepovedala, ampak jih ima že čez 18 let in takrat se ne more človeku nič več prepovedat. Moj brat, ki mu je mimogrede ime Marko, ne posluša satanistične glasbe, pač pa glasbo, ki je še bolj glasna kot Black Metal in kjer pevci še bolj kričijo in imajo vedno kri na ovitkih, ampak nimajo pa pentagramov. Zmeraj pravi, da so njegovi CDji dragoceni, ampak v bistvu nimam veliko opravkov z njemu, ker že študira. Pogledala sem, katere dragocene CDje potem ima, ampak sem našla samo neumne CDje, kot naprimer Imperial Doom nekega banda, ki se imenuje Monstrosity in od nekega še bolj neumnega benda Extreme Noise Terror gramofonsko ploščo z naslovom Ear Slaughter. Gramofonske plošče so nasploh staromodne in jih gotovo ne rabi več. In eno kaseto sem tudi vzela, na kateri je pisalo Demo, ampak od nekega neznanega benda po imenu Cannibal Corpse. Nasploh imajo vse skupine, ki jih posluša moj brat neumna imena. Ampak pač nima okusa. Meni se zdijo imena skupin kot HIM veliko bolj zlobna. Torej vzela sem njegov CD, gramofonsko ploščo in kaseto, ter poklicala slavnega pevca in ga vprašala, če hoče te stvari namesto denarja. Smejal se je in menil, da to ne bo čisto zadostovalo in da sem mu še vedno dolžna tisočaka, ampak sem mu obljubila svojo žepnino za naslednji teden. Bil je zadovoljen. Jutri po šoli mu bom dala stvari in žepnino.

Zvečer sta se vrnila moja starša vsa vesela. Vprašala sem ju zakaj sta tako vesela. Rekla sta, da pride moj brat čez vikend domov iz Ljubljane. Upam, da ne bo opazil, da mu manjka par stvari, ampak ker so itak samo neumne stvari, ga gotovo ne bo motilo.

Ave satan,
Claudy666


Prikazna slika: Mark Anderson / Flickr (CC);
Dnevnik mlade satanistke je bil najden na spletu in ni avtorsko delo.