Pritisni enter, da vidiš rezultate ali ESC da se vrneš na stran

Mešano na žaru: Runda #27

281.) ZAČARAN KROG

Direktor kompanije pokliče sekretarko in ji reče: “Prosim, pripravite se, greva za en teden na službeno pot v tujino.” Sekretarka po vrnitvi domov reče možu: “Dragi, s šefom grem za en teden na službeno pot, moral boš poskrbeti zase ta čas.” Mož telefonira svoji ljubici: “Moja žena bo odpotovala za en teden, ki ga lahko preživiva skupaj.” Ljubica pošlje e-pošto dijaku, ki ga inštruira matematiko: “Ta teden bom zelo na tesnem s časom, zato ti dam prosto.” Dijak ves srečen obvesti svojega deda: “Dedek, en teden nimam ur iz matematike, ker moja inštruktorica nima časa. Daj, prosim, greva ribe lovit!” Ded (direktor kompanije) ponovno pokliče sekretarko: “Sprememba plana. Vnuk me prosi, da bi preživela prosti čas skupaj. Potovanje bova prestavila na kak drug čas.” Sekretarka pokliče svojega moža: “Dragi, šef je spremenil načrt in službena pot je odložena.” Mož telefonira ljubici: “Ne bo šlo ta teden. Ženina službena pot je preložena.” Ljubica pošlje SMS dijaku: “Vseeno bova imela ure tako kot doslej.” Dijak obvesti dedka: “Dedek, žal, učiteljica je rekla, da bova imela inštrukcije tudi ta teden.” Ded stopi k sekretarki: “Ne sekirajte se, vseeno bova odpotovala.” Sekretarka…

282.) LPP

Ljubljana, Bavarski dvor, avtobus št. 25, ura je 15:30, gužva šepaše… Utrujena ženska srednjih let z vrečkami v rokah poskuša vstopiti, pa ji ne gre… in pravi: “Se lahko, prosim, pomaknete malo naprej da se za kaj primem…” iz globina avtobusa se oglasi moški glas: “Primite se za mojega!” ženska utrujeno dvigne glavo in pove: “Bom , mladenič, če mi garantirate, da vam bo STAL do Medvod.”

283.) TRST

Dedku začne 18 letni vnuk že it pošteno na živce, ko sedi cele dneve za računalnikom, zato stopi do njega: “Ko sem jaz bil toliko kot star, kot ti, smo šli s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem kurbam pogrizli joške, kelnerju poscali šank, potem pa šli, ne da bi plačali!” Malemu je ideja všeč. Po dveh tednih se vrne, cel razbit in povit, pa ga dedek vpraša: “Ja kaj si pa delal?” “Hja, isto kot ti… smo šli s kolegi v Trst, zavili v prvi bordel, jim vse spili, vse pojedli, vsem kurbam pogrizli joške, kelnerju poscali šank, hoteli it, ne da bi plačali, pa so iz zadnje sobe stopile tri gorile in nas nalomle!” “S kom pa si šel v Trst?” vpraša dedek. Mali odgovori: “S turistično agencijo, pa ti?” “S partizani!”

284.) POŠTEN ROP

Pride ropar s pištolo do naslednje žrtve: “Dej mi tvoj dnar!”, ampak žrtev odvrne: “Pa ti veš, da sem jaz Janez Janša?” Ropar suvereno: “Dej mi MOJ dnar!”

285.) ŠE EN POLITIČNI

Se odpravita Janša in Jankovič k Obami v Belo hišo. Ura odbije šest in vsi se posedajo za mizo… Čas za večerjo. Janša in Jankovič si z debelimi očmi ogledujeta pogrinjek. Zlat pribor, zlati krožniki, zlati kelihi… Še dobro se nista vsedla,Jankovič že mazne krožnik in ga skrije pod srajco. Poleg sta sedeli še dami Urška in Mija, soprogi naših politikov in Urška zašepeta Janezu: “Ej si videl, Zoran je pravkar ukradel zlat krožnik z mize, a vzamem še jaz enega?” Pravi Janša:”Ma daj, da bom jaz kar tak kradel krožnike z Bele hiše, a si nora!!!” …ampak mu ne da miru in še naprej razmišlja ali bi, ali ne bi, bi, ali ne. Kar naenkrat vstane požvenketa po kelihu z vilico in nagovori vse za mizo: “Cenjeni, prosim vas za malo pozornosti” in nadaljuje… “Preden sem postal politik, sem bil čarovnik!” Vsi za mizo se začudeno spogledajo in Janša nadaljuje… “Sedaj bom izvedel moj najljubši trik.” Pred vsemi gosti vzame zlat krožnik z mize, ga spravi pod srajco, si zapne reklc in nadaljuje… “sedaj pa uganite, kje se nahaja krožnik” Vsi s prstom pokažejo na Janšo, a on se le nasmihne (kot se Janša zna) in reče “Ne, ne, preverite pod Zoranovo srajco…”

286.) DIAGNOZA

Kako veš, da si fasal virus ptičje gripe?
Ko začutiš neznosno željo, da bi se nekomu posral na vetrobransko šipo.

287.) KOLOSEJ

Pride kmet v Kolosej in se postavi v vrsto da bi kupil karto… Prodajalka vstopnic ga vpraša: “Kaj pa imate tole na ramenu?” Kmet je odgovoril: “To je moja veverica, Maja. Vedno jo vzamem s seboj, kamorkoli že grem.” “Žal mi je,” pravi prodajalka. “V kino ne spuščamo živali”. Kmet je šel za vogal in Majo skril v hlače. Nato se je vrnil k prodajalki, kupil vstopnico, stopil v dvorano in se usedel k dvema starejšima vdovama, Milki in Marički. Film se je začel in Maja se je začela pritoževati nad neudobnim položajem. Kmet si je odpel hlače, tako da je Maja lahko dala glavo ven in gledala film. “Marička,” je zašepetala Milka. “Kaj?” pravi Marička, ki jo je film ze popolnoma prevzel. “Mislim, da je moj sosed perverznež ..” “Zakaj?” vpraša Marička. “Odpel si je hlače in ga dal ven.” “No, ne sekiraj se zaradi tega,” je rekla Marička, ki je še vedno pozorno gledala na platno. “Pri najini starosti sva videli že vse. Prav gotovo ni nič drugačen od ostalih. Centimeter več ali manj ….” “Tudi jaz sem tako mislila,” pravi Milka. “Ampak tale žre moje kokice!”

288.) PSIHIATER

Moški in ženska prideta k psihiatru in vprašata, če bi lahko psihiater gledal, kako seksata. Psihiater je presenečen, vendar njun predlog sprejme. Po končanem seksu reče psihiater:”Vajin seks je super!” Plačata 80€ in gresta. In potem to počneta tedensko. Po nekaj obiskih psihiater vpraša: “Zakaj prihajata k meni?” Moški odgovori: “Ona je poročena in ne moreva pri njej, jaz sem poročen in ne moreva pri meni in hoteli so dragi. Če prideva k vam imava dober alibi, stane samo 80€ in zdravstvena zavarovalnica nama povrne 67€.”

289.) POSLANEC

Poslanec gre po ulici in sreča mamico z otrokom. Otrok pokaže s prstom nanj in reče: ” Poslanec, poslanec!” Poslanec je presenečen in mu reče nazaj: “Kako pa ti veš da sem jaz poslanec?” Pa reče mamica: “Sej ne ve, samo črke R ne zna izgovoriti…”

290.) LUNA

Nekega dne je učiteljica v razredu govorila o poroki. Učiteljica: “Kakšno ženo bi ti imel rad, Janezek?” Janezek: “Rad bi imel tako kot je luna…” Učiteljica: “O, kakšen izbor. Ali bi rad, da je tako lepa in hladna kot luna?” Janezek: “NE! Želim, da bi prišla zvečer in izginila zjutraj…”


Prikazna slika: Peter / Flickr (CC);
Vici/šale so zbrane z različnih spletnih forumov in niso avtorsko delo.